Chating melayu

Dia menyimpan dendam kerana Deera ni macam sombong sikit. Rahman berbadan saiz agak sasa, kuat seks pulak tu.

Ada lah seorang Sekretari yang rajin kerja sampai lewat malam bila nak siapkan "board paper". Seorang senior ni namanya Rahman selalu saja menjeling-jeling kat Deera.

Rahman pura-pura beredar tapi rupa-rupanya dia sembunyi di sebalik tiang sambil memerhatikan saja gerak-geri Deera. Tapi apa peduli, demi nafsu serakah dan dendam ini, dia tetap akan melakukan sesuatu yang tak mungkin Deera akan lupakan.... Rahman dalam umur awal 40-an seperti hilang akal dan tak berfikiran waras. Sebaik saja Deera melangkah masuk bilik boss nak menghantar kertas kerja yang baru siap, Rahman cepat-cepat mengekor dari belakang. Sebaik saja Deera melangkah keluar bilik boss, Rahman memerangkap dan menekup hidung Deera dengan klorofom. Rahman mendokong Deera masuk bilik boss dan di henyakkannya ke atas kusyen panjang bilik boss. Kini hanya mereka berdua saja dan Rahman dah sedia nak buat apa saja... Rahman mula menjilat tetek Deera, kemudian cipap Deera dijilat dan dirodok dengan jari hantunya.

Kang kalau tak tutup,esok boss belasah saya pulak" Rahman cuba memberi alasan. Panty hose hitam lambang seksi Deera dicampak ke tepi pintu.

Ni aku nak citer sket pasal awek melayu zaman nih..

Join live chat in #Kampung and #mamak – join Kampung Chat without registration Kampung Chat Rooms Provides online Web chat sites to the people of malaysia. sengaja tak antar gambar aku sbb aku nih kannyer hensom pun... ntah laa naper aku berkeadaan gini aku pon tak tau.. Rahman bersedia di atas tubuh Deera, dicelah kangkang buntut lebar itu. "Deera, rasakan ni, abang nak sekali ni saja...rasakan" "Hahhh! Air mazi masing-masing bercampur, semakin lecak....."Klecak..klecik...klecak..kecepap.." :) macam-macam bunyi. meledaklah air maninya diiringi tangisan dan lelehan air mata Deera. Bila butuhnya yang keras dicabut, air mani meleleh leleh di atas kain Deera yang mengalas kusyen bilik boss. Kerantung telornya bergoyang-goyang, zakarnya tetap tegan dan keras. malu melihat Rahman, Rahman naik syok lagi dan nak mencuba pulak foot fucking kaki Deera. Lalu, Rahmanpun naik balik ke kusyen dan mula menujah batangnya ke tumit Deera. Jika kali kedua berlaku, dia akan hantar Rahman ke penjara. Tumit Deera yang ada kesan pecah sikit-sikit dijilat dan dikulumnya. tapi Rahman sabar menunggu 10 minit kerana dia nak merasa Deera semasa Deera sedar. Batangnya masih bergesel dengan cipap Deera yang dah lecak. Posisi ini Rahman menyodok masuk butuhnya dengan kuat berulang-ulang kali tanpa henti hampir 15 minit! Dengan beralih posisi, kedua-dua kaki Deera berada di bahu Rahman... Rahaman menujah lagi dengan kira-kira 20 tujahan terakhir dan,...... Ibujari kaki Deera berbau sikit dikulum sepuas-puasnya. Kalau dia terlihat tumit perempuan, selalulah batangnya tegang!

Search for Chating melayu:

Chating melayu-22Chating melayu-64

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Chating melayu”

  1. Perfectly situated in the heart of the National Historic Landmark District of Natchitoches, Louisiana the Maison Louisiane Historic Bed and Breakfast is within easy walking distance to downtown shopping and dining.